Imunologjia online dating

Më datën 27 Nëntor 2013 ndërroi jetë një prej pedagogëve më të njohur të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare. Profesor Anastas Munguli, apo sic e njihnin të gjithë Profesor Çaçi!

Kjo është një humbje jo vetëm për familjarët dhe miqtë e tij, por për të gjithë veterinarinë shqiptare.

Dje ne oren 12.00 u nda nga ne nje nga profesoret me te talentuar.

Une e kam shume te veshtire te shkruaj per Cacin qe kam kalur pjesen me te madhe te jetes time ne nje kateder, ne nje lende, plot 46 vjet duke perfshire dhe jeten studentore.

Dijet dhe njohuritë e Profesor Çaçit zbatohen sot në praktikë nga mijëra Mjek Veterinerë, ish studenta të tij.

imunologjia online dating-27imunologjia online dating-69

Numri i pjesemarresve do te jete i kufizuar ne 100 studente.

Temat janë të larmishme dhe do të përpiqen të mbulojnë të gjitha fushat e Mjekësisë Veterinare.

Më poshtë po përcjellim programin e plotë të Konferencës: Te nderuar miq dhe kolege!

Në këtë konferencë pjesëmarrja e studentëve është fokusi kryesor por jo vetëm, duke qënë se diapazoni i temës përfshin risitë e zhvillimet e reja të fushës së mikrobiologjisë, shëndetësisë e jetës sociale dhe mundesitë e njohjes së këtij rreziku që i paraqitet shoqërisë shqiptare dhe asaj botërore.

Na nderojnë në këtë konferencë specialistë të kësaj fushe, profesorët e nderuar: Prof. Pranvera Çabeli (Profesoreshë e Mikrobiologjisë pranë Fakultetit të Mjekësisë Veterinare) dhe Prof. Betim Byku (Mikrobiolog dhe me karrierë shumë të pasur në fushën e shëndetit).

Leave a Reply